Gemeente Ede

Nieuwsberichten

dinsdag, 28 september 2010

Wethouder Simon van de pol opent tweede locatie Centrum voor Jeugd en Gezin

Door: afdeling Communicatie - Elleke van de Pol

Op donderdag 30 september opent Simon van de Pol, wethouder Jeugd, op feestelijke wijze de tweede locatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Naast een locatie binnen het eerstelijnscentrum van het Beatrixpark volgt er nu een tweede locatie binnen het gezondheidscentrum Veldhuizen. In aanloop naar de opening staat Ede in het teken van de Week van de Opvoeding.
Logo CJG

Opening

De officiële opening vindt plaats om 15.30 uur voor het gezondheidscentrum Veldhuizen op de Bellestein. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud zoals een springkussen en een pannakooi. Terwijl de kinderen/jongeren spelen kunnen de ouders genieten van een hapje en een drankje. Na de officiële opening is er de gelegenheid om de nieuwe locatie van het CJG van binnen te bekijken.

Opvoeden en Opgroeien

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor kinderen, jongeren en ouders/opvoeders. Binnen het CJG zijn vele organisaties vertegenwoordigd die zich bezighouden met opvoeden en opgroeien. Je kunt bij het Centrum voor Jeugd en Gezin terecht voor zowel advies als ondersteuning en al je vragen op het gebied van opvoeden en opgroeien.

`Opvoeden doe je samen'

Deze week, van 25 tot en met 30 september, staat in het teken van de Week van de Opvoeding m et als thema `Opvoeden doe je samen'. De week is begonnen met de open dag van het gezondheidscentrum Veldhuizen op de Bellestein en eindigt met de opening van het CJG binnen dit zelfde centrum. Op de overige dagen worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals een workshop kindermassage en een sessie positief en creatief opvoeden. Kijk voor meer informatie over de Week van de Opvoeding op www.ede.nl.