Gemeente Spijkenisse


Ondernemers praten over klimaat en energiebesparing


20 augustus 2010

Energieloket stadsregio Rotterdam

De eerste bijeenkomst met als thema energiebesparing in bedrijf en product is op dinsdag 28 september 2010 bij Spijkstaal Elektro in Spijkenisse.

In het kader van de Regionale klimaatagenda worden door de stadsregio Rotterdam 4 bijeenkomsten voor ondernemers georganiseerd. De bijeenkomsten staan in het teken van energiebesparing en CO2 reductie.

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 28 september 2010 van 16.00 tot
18.00 uur bij Spijkstaal Elektro in Spijkenisse, met als thema energiebesparing in bedrijf en product. De andere bijeenkomsten zijn bij bedrijven in Berkel en Rodenrijs (Pieralisi), Schiedam (Nolet) en Ridderkerk (HollandRidderkerk) en kennen elk een eigen thema.

Tijdens iedere bijeenkomst presenteert een bedrijf haar aanpak voor energiebesparing en de inzet van duurzame energie. Bedrijven krijgen praktische tips en instrumenten aangereikt om te besparen. Bedrijven die tijdig aan de slag gaan met duurzaamheid en energiebesparing ervaren dat hun marktpositie versterkt. Er is ook een rondleiding bij het organiserend bedrijf.

Aanmelden
Bedrijven kunnen zich aanmelden via het e-mailadres: mail@stimular.nl. Onderwerp: "Aanmelding regiobijeenkomst". In de mail: "Ik meld me aan voor de bijeenkomst op "datum" bij "bedrijfsnaam" en uw naam en adresgegevens.

Externe links


* Energieloket Bedrijven Stadsregio Rotterdam [Let op! De website www.energieloket.nl/stadsregiorotterdam/bedrijven opent in een nieuw venster.]