Ingezonden persbericht


Nieuwe extra compacte oplader voor laptops van Conceptronic


* De bijzonder lichte en compacte oplader wordt geleverd met een praktische reisetui die het transport vergemakkelijkt en bovendien een moderne en elegante touch geeft.
* De oplader is compatibel met een groot aantal modellen laptops dankzij de 10 geïntegreerde adapters en is ontworpen om op een zo comfortabel mogelijke manier getransporteerd te worden tijdens (zaken)reizen.

Amersfoort, 28 september 2010 ­ Conceptronic, specialist op gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten- en klein zakelijke markt, presenteert een nieuwe oplader voor laptops: de Universal Slim CNB90SL (90W). Met zijn exclusieve en elegante ontwerp en zijn extraplatte vorm, die het transporteren van punt A naar B aanzienlijk gemakkelijker maakt, biedt deze oplader uitkomst bij het voorzien van energie van uw computer; thuis, op kantoor of op reis.

CNB90SL_P+3D_mirror_small
De CNB90SL beschikt over 10 verschillende aansluitingen waarmee alle gangbare merken en modellen laptops gevoed kunnen worden, en wordt geleverd met een etui ter bescherming. De oplader is bovendien uitgerust met een systeem tegen overbelasting, kortsluiting en oververhitting. Op deze manier kunt u hem in alle veiligheid gebruiken, waar u zich ook bevindt. Adviesverkoopprijs: ¤ 54,90

PM van Til, Product Marketing Manager van Conceptronic verklaart: "Het gebruik van laptops en netbooks is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen en de opladers voor dit type computers moeten optimaal functioneren en aangepaste afmetingen hebben om te voldoen aan hun voornaamste eigenschap: mobiliteit. Met dit in gedachten breidt Conceptronic zijn assortiment opladers uit en lanceert de nieuwe oplader Universal Slim die nog kleiner en compacter is voor een nog comfortabeler en eenvoudiger transport'.

Conceptronic beschikt over een uitgebreid assortiment opladers

power_adapter
Naast de Universal Slim biedt Conceptronic een uitgebreid assortiment opladers aan, aangepast aan de specifieke behoeftes van iedere computer en het gebruik ervan. Om laptops op te laden, zijn de CNB120 van 120W en de CNB90 van 90W uitgerust met twee uitgangsvoltages en automatische stroomomschakeling. De CNAPT90TRV van 90W is zeer geschikt voor op reis, aangezien hij kan worden aangesloten in de auto of in het vliegtuig en bovendien van uitgangsvoltage kan veranderen.

Daarnaast vormen de CNB36V95 van 36W en de CNB40V19 van 40W de ideale reisgenoot voor uw netbook. Met de CNAPT40CAR, niet te vergeten, kunt u tijdens uw reis eenvoudigweg uw netbook in de auto of zelfs in de boot opladen.

Over Conceptronic: www.conceptronic.net
Conceptronic, het in Europa geregistreerde connectivitymerk van 2L Alliance, is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten⤐ en klein zakelijke markt. Sinds de start tien jaar geleden heeft Conceptronic een belangrijke positie bereikt binnen de consumentgeoriënteerde ICT-markt door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen op basis van de nieuwste technologie met exclusieve ontwerpen die aansluiten op de lifestyle van de consument. Tegenwoordig heeft Conceptronic een uitgebreid netwerk distributeurs en retailers in meer dan 30 landen binnen en buiten Europa. Het gehele assortiment bestaat uit: Grab'nGo Collection, Lounge Collection, Networking Collection en Connectivity Collection.




Ingezonden persbericht