ICT-verhuurder AllRent verstevigt positie door overnames

28/09/2010 14:14

AllRent ICT Solutions

Almere, 28 september 2010 - Na de overname van branchgenoot Rentware in april dit jaar verstevigt ICT-verhuurder Allrent uit Almere haar leidende marktpositie in Nederland door de overnames van CKWhy Systems en IT Rentals Europe.

"Door deze overnames is een nog sterkere partij ontstaan die nagenoeg iedere denkbare vraag uit de ICT-verhuurmarkt aankan", zegt Allrent-directeur Rob Weijnen. "En voor ons erg belangrijk is dat we nu verder kunnen werken aan Europese expansie."

Weijnen: "De huidige economische crisis zorgt ervoor dat echte ondernemers worden beloond. Voor een goede opdracht moet je het vuur uit de sloffen lopen en een paar stappen meer zetten dan de concurrentie. Dat doen wij al jaren en klanten voelen dat naadloos aan."

Allrent kan door de schaalvergroting hun diensten en producten nog beter distribueren. Datzelfde geldt voor het opbouwen van beurzen en congressen binnen en buiten Nederland. Daarmee werkt het bedrijf nog efficiënter en milieubewuster.

Directeur Rob Weijnen is trots dat zijn bedrijf tijdens economische mindere tijden steeds kansen blijft verzilveren. Hij ziet vooral mogelijkheden voor het MKB om een prima groei te realiseren, ook buiten de landsgrenzen.

Door de recente overnames beschikt AllRent over een geoliede organisatie met als hart een technische dienst van een dertigtal vaste en losse krachten om razendsnel in te kunnen spelen op de complexe klantvraag van vandaag en morgen.

Allrent heeft de overnames gefinancierd uit eigen middelen. De omzet van het bedrijf groeide binnen een jaar met ongeveer 50 procent.





http://www.allrent.nl


Noot voor de redactie: