Vestia


28-9-2010

Buren vierden feest in Hoogvliet

---

De vier projecten hebben allemaal een heel bijzondere identiteit, de bewoners delen een bepaalde leefstijl waardoor er snel een onderlinge klik is. Het feest was dan ook bedoeld om ook mensen uit de andere projecten te ontmoeten.

Na een welkomstwoord van Monique Nijenhuis, bedrijfsdirecteur Vestia Rotterdam Hoogvliet, over de oplevering van de projecten kwamen een architect en een bewoner van Hof van Heden ook aan het woord.

Alle buren konden onder het genot van een hapje en drankje samen genieten van een professioneel optreden van de groep Adlicious. Jordy Toorenburg, bewoner van Veld van Klanken, zong samen met twee zangeressen. Daarbij stonden de bewoners van Pameijer van de Barbeelsingel uitbundig te swingen en zorgden voor een gezellige sfeer. Daarna volgde het Rotterdamse shantykoor van Gerda de Koning van Hof van Heden.

De volwassenen leerden de wijk beter kennen door een puzzeltocht. De kinderen vermaakten zich prima op het springkussen, bij de schmink en ballonnenclown. Na het spelen konden ze genieten van heerlijke pannenkoeken bij Barbeelsingel. De volwassenen gaven de voorkeur aan een diner bij de gemeenschappelijke ruimte van Hof van Heden.


*

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult.