Provincie Overijssel


* 28 september 2010: Water ontmoet water

28 september 2010: Water ontmoet water

24 juni 2010

Als beheerders van water en vaarwegen in Nederland zorgen we samen voor onze veiligheid, de kwaliteit en kwantiteit van water en vlot, veilig en betrouwbaar vervoer over water. Burgers hebben geen boodschap aan beheergebieden, zij verwachten één slagvaardige, efficiënte overheid die zorgt voor droge voeten, snelle routes van A naar B en altijd schoon water uit de kraan. Maar hoe voorzien we daarin terwijl onze budgetten slinken en goed personeel en kennis schaarser worden?

Samenwerking is urgenter dan ooit. Dat vraagt om een actieve houding van ons als partners in het regelen van onderlinge afstemming, met oog voor het publiek door effectiever, efficiënter en met meer kwaliteit te werken. Hierin neemt Water Ontmoet Water een actieve rol. `De kracht van verbinden' is daarom hét thema van de eerste landelijke netwerkdag Water Ontmoet Waterdag, dé dag voor alle beheerders van water en vaarwegen.

Je bent van harte welkom bij de 1^e WOW-dag op dinsdag 28 september 2010 in het WTC in Arnhem. Deelname is kosteloos.

Blijf op de hoogte
Heb je interesse voor Water Ontmoet Water en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan en ontvang de uitnodiging voor de WOW-dag én uitgebreide informatie over dit nieuwe initiatief, via: http://www.platformwow.nl/ of via e-mail: waterontmoetwater@gmail.com.

Meer over de WOW-dag
Je kunt kiezen uit 24 verschillende workshops, ondergebracht in de volgende thema's:
Van binnen naar buiten, Samen varen, Wet in uitvoering, Wie weet kan het beter, Samenwerken: hoe doe je dat? en Water & Maatschappij. Alle workshops en presentaties worden verzorgd voor én door provincies, gemeenten, rijk, havens en waterschappen uit heel Nederland. Een ruim aanbod voor alle niveaus en specialismen, van management, beleid tot en met uitvoering.

Graag tot ziens, tot WOW!

De WOW-initiatiefnemers (het intiatief breidt zich de komende tijd nog uit):
Theo v/d Gazelle, plv. DG Rijkswaterstaat (voorzitter) I Ferry Geerlings, directeur Wegen en Kanalen, provincie Drenthe | Lindy Molenkamp, directeur Wegen en Kanalen, provincie Overijssel I Chris de Vries, directeur Beheer en Uitvoering, provincie Noord-Holland I Cor Venema, directeur Scheepvaart-verkeercentrum, Rijkswaterstaat I Luitzen Bijlsma, HID Waterdienst, Rijkswaterstaat I Kim Hofhuis en Astrid Meier, WOW-programmabureau