Gemeente Nuenen


Bijeenkomst startende ondernemers 27 september

Overweegt u om voor u zelf te beginnen? Bent u zelfstandig ondernemer maar nog niet zo lang gestart? Dan is de bijeenkomst voor startende ondernemers vast iets voor u!

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeenten Son en Breugel en Nuenen in samenwerking met de Kamer van Koophandel Brabant, de Rabobank, de Ondernemersvereniging van Son en Breugel en Ondernemers Contact Nuenen. Deze organisaties kunnen u als potentieel of startend ondernemer op diverse manieren ondersteunen.

Â

Cabaretière en presentatrice Karin Bruers, bekend van Omroep Brabant, zal de cursus âsuccesvol netwerkenâ met het juiste evenwicht tussen ernst en humor presenteren. De themasessies âKlaar voor de start!âen âMarketing, communicatie en social mediaâ bieden informatie op maat. Er is volop gelegenheid om in informele sfeer in contact te komen met andere ondernemers en informatie en adviezen in te winnen bij de aanwezige organisaties.

Â

De bijeenkomst vindt plaats op maandagavond 27 september a.s. in Het Vestzaktheater, Kerkstraat 2 te Son en Breugel, aanvang 19.00 uur.

Toegang is gratis.

Â

Aanmelden: startersbijeenkomst@nuenen.nl. Meer informatie vindt u op www.nuenen.nl onder âondernemersâ of bij de
bedrijvencontactfunctionaris Tonja van Lieshout, telefonisch bereikbaar via 040-2631546 .