Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 11.30 uur

Utrecht, 27-09-2010

Tegen boom

ZEIST- Op zaterdagochtend botste een auto tegen een boom. De bestuurder raakte gewond. Omstreeks 08.00 uur reed een 49-jarige man uit Zeist over de Lindenlaan. Vermoedelijk raakte hij onwel, reed vervolgens van de weg af en botste tegen een boom. De man raakte bekneld en werd door de brandweer uit de auto gehaald. Na reanimatie werd de man met hartslag vervoerd naar het ziekenhuis.

Veel te veel

DE BILT- Op zondagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij als beginnend bestuurder veel te veel had gedronken. Omstreeks 03.00 uur werd de 19-jarige automobilist uit Bosch en Duin gecontroleerd op de Utrechtseweg. Hij had alcohol gedronken en blies maar liefst 11 keer de limiet van 88 ug/l namelijk 1005 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Beroving

BILTHOVEN- Op zaterdagavond werd een man slachtoffer van tasjesroof. Omstreeks 22.15 uur liep een 22-jarige man uit Utrecht over de 2e Brandenburgerweg. Twee mannen kwamen plotseling op hem aflopen, vroegen naar de tijd en toen het slachtoffer keek op zijn telefoon keek werd hij vol in het gezicht geslagen. De twee berovers pakten vervolgens zijn telefoon af. Het slachtoffer vluchtte en zag het tweetal nog net instappen in een zwarte BMW cabrio met glimmende velgen. De man moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844, district Binnensticht.

Te veel

ZEIST- Op zondagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel had gedronken. Omstreeks 00.50 uur werd de 23-jarige automobilist uit Zeist gecontroleerd op de Wilhelminalaan. Hij had alcohol gedronken en blies 690 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.