Gemeente Kapelle

Herinrichting Maalstede

Op maandag 27 september 2010 wordt gestart met de herinrichting van een gedeelte van de Maalstede. Het betreft het gedeelte vanaf de Heer Lodewijkstraat tot de Vroonlandseweg, inclusief het kruispunt Maalstede/Vroonlandseweg.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en nemen, afhankelijk van de weersomstandigheden, in totaliteit 5/6 weken in beslag. De fasering ziet er als volgt uit:

Fase 1: week 39 t/m week 42 Maalstede: Heer Lodewijkstraat - Vroonlandseweg
Fase 2: week 42 t/m week 44 kruispunt Maalstede/ Vroonlandseweg

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemersdrijf Traas en Ovaa Infra B.V. uit Heinkenszand. Namens de aannemer wordt het werk begeleid door de heer J.P. Traas, mobiel bereikbaar op nummer 06 50 26 83 22. Contactpersoon bij de gemeente is Leo Luteijn, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0113) 33 31 56. De bewoners van de Maalstede en een gedeelte van de Vroonlandseweg worden nog nader door de aannemer geïnformeerd.

Verkeersmaatregelen
Tijdens de duur van de werkzaamheden wordt de Maalstede voor het doorgaande verkeer afgesloten. Door middel van borden wordt het doorgaande verkeer omgeleid. De woningen blijven beperkt (te voet of fiets) bereikbaar. Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken.