Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

FD Mediagroep kiest voor TDA

maandag 20 september 2010

Na een intensieve doch zeer pragmatische tenderprocedure heeft FD Mediagroep B.V., Telecom Direct Almere B.V. (TDA) uitgekozen als business partner voor diverse klantcontactprocessen voor Het Financieele Dagblad (FD) en BNR Nieuwsradio (BNR). Doel van de samenwerking is door het leveren van kwalitatief hoogwaardig klantcontact tegemoet te komen aan de toenemende wensen en eisen van zowel de zakelijke als de particuliere klanten van het FD en BNR.

Samenwerking
In haar zoektocht naar een business partner was de FD Mediagroep specifiek op zoek naar een partner die de klantcontactprocessen structureel en met voldoende continuïteit en zekerheid kon bieden. TDA past perfect binnen dit profiel. TDA zal vanaf 20 november aanstaande dan ook alle klantenservices (inbound telefonie en e-mailafhandeling) van (aspirant) abonnees gaan verzorgen. Daarnaast zal TDA voor BNR de inbound opvang van de flitslijn alsook de klantenservice van de `Vrienden van BNR' op zich nemen. Op het gebied van outbound diensten is de samenwerking tussen FD Media en TDA inmiddels al succesvol van start gegaan.

Business partnership
De filosofie van beide organisaties ten aanzien van klantbeleving en klantbenadering sluit zeer goed op elkaar aan, waardoor beide partijen het vertrouwen naar elkaar hebben uitgesproken met de intentie een structurele samenwerking aan te gaan op basis van gelijkwaardigheid. Hierbij zal de FD Mediagroep kennis en ervaring inbrengen op het gebied van hun doelgroepen. TDA koppelt vervolgens daar haar ervaringen aan op het gebied van professioneel en beheersbaar klantcontact.

FD Mediagroep B.V.
FD Mediagroep beschikt over een unieke combinatie van nieuwsmedia waarmee een selectieve doelgroep in Nederland non-stop visueel, auditief en interactief kan worden bereikt. Met een multimediale mix van print, radio en online kan de nieuwsconsument op elk gewenst moment van de dag op de hoogte blijven van het nieuws en de achtergronden. Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en de internetsites FD.nl, BNR.nl en Fondsnieuws.nl vormen de pijlers van FD Mediagroep.

Telecom Direct Almere B.V. TDA staat al bijna 25 jaar bekend als een facilitair contact center voor hoogwaardige klantcontactdiensten en is een belangrijke speler op het gebied van klantcontact in Nederland. "Kwaliteit in alles wat je doet!" is de bedrijfsgarantie die wij aan onze klanten bieden. Passend bij deze missie zoeken wij voortdurend naar mogelijkheden om onze kwaliteit te verbeteren, zo ook binnen onze samenwerking met de FD Mediagroep.