Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 16 september 2010

Televisie
TIMBOEKTOE
Uitzending maandag 20 t/m vrijdag 24 september
Nederland 1 - 19.00 uur

TIMBOEKTOE GRENZELOOS POPULAIR

Het TROS-spelprogramma TIMBOEKTOE is niet alleen goed bekeken op televisie. Het spel op internet, via de website www.tros.nl/timboektoe, blijkt ook grenzeloos populair. Ruim 16.000 mensen per dag zijn inmiddels 'verslaafd' aan het spel waarin je getest wordt op je topografische kennis. Via een interactieve wereldbol wordt de speler uitgedaagd om te zoeken naar grote en kleine steden in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Doel is om zo hoog mogelijk in de 'ranking' te komen.

Ook de BN'ers die komende week te zien zijn in TIMBOEKTOE, om 19.00 uur op Nederland 1, hebben vanzelfsprekend tot doel om zo goed mogelijk 'raak te schieten' op de wereldbol. Hoe minder kilometers op de teller, hoe beter. De winnaar doneert het prijzengeld aan een goed doel naar keuze.

En de kandidaten die van maandag 20 t/m vrijdag 24 september de uitdaging aan gaan zijn: Ma 20 sept: Jody Bernal & Fleur Mignon - Wesley Klein &Danny Froger Di 21 sept: Mark van Eeuwen & Jeroen Zwolfs - Gigi Ravelli/Edward Jan Stutterheim Wo 22 sept: Grad Damen & Vinzzent - René Schuurmans & Robert Schilder Do 23 sept: Boris van der Ham & Marietje Schaake - Frits Huffnagel & Mark Verheyen Vr 24 sept: Antje Monteiro & Tony Neef - Sita Vermeulen & Ferry Gerritsen

Presentatie: Victor Reinier

Voor meer informatie: www.tros.nl/timboektoe