Ingezonden persbericht


Kreuze Telecom verfijnt haar aandacht voor de zorg. Maastricht-Airport, 20 september 2010

Kreuze richt naast haar bestaande Business Unit MKB een nieuwe Business Unit Zorg op. Onder het bewind van directeur Cure &Care, Wil Wintjens, biedt Kreuze Telecom de zorgbranche nog meer de specialistische aandacht waar zij naarstig om vraagt.

In de afgelopen 3 jaren heeft Kreuze haar plaats veroverd als solide partner voor implementatie en serviceverlening aan bedrijfkritische zorgcommunicatie systemen. Met partners als Ascom Nederland, Meru Networks en Telepage ontwerpt Kreuze met succes verpleeggroeproepsystemen, veiligheidssystemen en communicatiesystemen voor de meest uiteenlopende zorginstellingen.

Noël Luijten, algemeen directeur Kreuze: "De zorgmarkt en haar eisen voor betrouwbare en hoogwaardige communicatiesystemen vraagt van haar leveranciers hoogwaardige specialiseringen en flexibele oplossingen. Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen richtte Kreuze naast haar Businessunit MKB, een aparte businessunit op die zich speciaal toelegt op de zorg en haar kritische bedrijfscommunicatie . Aan het hoofd van deze business unit staat Wil Wintjens als directeur Cure & Care".

Door meer, maar vooral een juiste inzet, van ICT middelen neemt de werkdruk in de zorg af. Dit vraagt extra aandacht voor het proces op de werkvloer, want daar valt de grootste winst te behalen. Door daar de focus te leggen op de cliënt met zijn behoeften en handicaps, kan techniek hulp bieden in het signaleren van afwijkingen. Tevens kan diezelfde techniek helpen bij het vergroten van de persoonlijke veiligheid van die cliënt en van de zorgverlener. Om tot een juiste afweging en keuze te kunnen komen is specialisatie een must en vandaar de oprichting van deze business unit. Wil Wintjens : "De keuze voor een specialistische afdeling, totaal gericht op de zorg, zal er voor gaan zorgen dat ICT nog meer ten dienste van de zorgverlener wordt ingericht".

Sinds 20 jaar is Kreuze actief in de telecombranche met oplossingen voor vaste VoIP telefonie en mobiele GSM communicatie. Daarbij heeft Kreuze zich toegespitst op de zakelijke markt in Limburg en Brabant Zuid-Oost. Met meer dan 70 professionals worden dagelijks nieuwe en bestaande klanten in de klein- en midzakelijke markt bediend, met daarnaast in speciale branches ook de grootzakelijke markt. Focus op de oplossing en de toepassing zijn steeds het uitgangspunt.



Ingezonden persbericht