Ingezonden persbericht


Persbericht

Maandag 20 september 2010

iZovator zoekt beste innovatieve idee voor de zorg

Tot 15 oktober 2010 kunnen zowel particulieren, bedrijven als instellingen zich op www.izovator.nl/award aanmelden om kans te maken op de iZovator Award 2010. Het idee moet vernieuwend zijn en in dienst staan van de zorgeconomie in de regio Gooi en Vechtstreek. De ideeën worden beoordeeld op basis van kwaliteit, doelmatigheid, innovatie en praktische uitvoerbaarheid op korte termijn.

'Deelname aan de iZovator Award heeft onder andere voor verbreding van ons netwerk gezorgd.' aldus Maaike Dekkers van Silverfit, winnaar van de iZovator Award 2009. 'Dat wij de iZovator Award hebben gewonnen heeft grote indruk gemaakt op onze klanten en partners. Het is een externe bevestiging dat we een goed product maken waar in de markt behoefte aan is.'

Uitreiking iZovator Award
Op maandag 15 november vindt in Amaris Zuiderheide te Hilversum de uitreiking plaats van de iZovator Award 2010. Uit alle inzendingen zullen 3 finalisten strijden voor een deskundige jury om het beste idee voor de zorg. Naast de eer ontvangt de winnaar een financiële bijdrage om het winnende idee ten uitvoer te brengen. Daarnaast wordt er veel exposure geboden via het netwerk van iZovator.

Trendwatcher Adjiedj Bakas
iZovator is zeer verheugd dat tijdens de uitreiking trendwatcher Adjiedj Bakas komt spreken. Bakas is provocerend en altijd positief, ook in deze tijden van economische teruggang. Zijn motto is dan ook: 'Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt'. Hij geeft bij de uitreiking van de iZovator Award een voorproefje op zijn nieuwe boek 'De Toekomst van Gezondheid', dat eind 2010 uitkomt.

Fotograaf: Kees Rutten

Aanmelden
Wilt u kans maken op de iZovator Award? Kijk dan op www.izovator.nl/award voor meer informatie en stuur uw idee, product of dienst voor 15 oktober 2010 in.

Sponsoren
De iZovator Award wordt mede mogelijk gemaakt door Agis Zorgverzekeringen, Health Innovation Fund en Rabobank Hilversum-Vecht en Plassen.

///////////////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////////////////// Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht