Ingezonden persbericht


PERSBERICHT NAMENS ORGANISATIE VAN ONTDEK CULINAIR DELFT

Delft, 3 augustus 2010

ONTDEK CULINAIR DELFT MET NOG GROTER AANBOD AAN RESTAURANTS

-----------------------

Op 20 september gaat Ontdek Culinair Delft weer van start. Een week lang - tot en met 26 september kunnen bezoekers en bewoners van Delft voor ¬ 59,50 heerlijk genieten van een viergangendiner in vier verschillende restaurants in DelftE 59,50 heerlijk genieten van een viergangendiner in vier verschillende restaurants in Delft. Tussen de gangen door wandelen de deelnemers met een routebeschrijving langs de mooie historische plekjes van Delft naar het volgende restaurant. De keuze uit restaurants is dit keer nog groter geworden in vergelijking met vorige keer in mei. Nu doen er 11 restaurants aan mee.

De deelnemende restaurants verzorgen in deze week een speciaal voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht, incl. drankje bij elke gang. De deelnemende restaurants zijn: Van Der Dussen, Le Mariage & The Bounge, Bistro De Pijpenla, Don Comer, 't Boterhuis, Bastille, Den Blaeuwen Snoeck, Maxime,De Waag ,Moodz en FuSha. Bij de inschrijving kan men zelf een voorkeurskeuze maken uit deze elf restaurants. De organisatie deelt de deelnemers zo veel mogelijk in naar deze voorkeur, maar kan het niet garanderen. Het blijft dus een verrassing hoe de avond precies zal verlopen!

Delft Rondleidingen heeft ook deze editie de route-beschrijving langs de historische bezienswaardigheden verzorgd. Wanneer men zich inschrijft ontvangt men deze routebeschrijving per mail. Op www.ontdekculinairdelft.nl kan iedereen zich inschrijven. Daar kan men ook een speciaal hotel arrangement boeken bij het Best Western Museumhotel of het Hotel Vermeer. Het arrangement houdt in een overnachting incl. ontbijt met een culinair wandeldiner voor slechts E 99,50. Vanaf 9 augustus begint de inschrijving.

Ontdek Culinair Delft wordt voor de vierde keer in Delft georganiseerd. Vorige keer in mei deden zo'n 1000 gasten mee. Organisator Ed Hoogendijk van Bistro De Pijpenla en Restaurant Le Mariage & the Bounge wist andere steden zoals Schiedam(7/12 sept. 2010), Rotterdam(13/19 sept.2010) en Arnhem(6/12 sept.2010) te interesseren voor hetzelfde concept.



Ingezonden persbericht