Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 20-09-2010

Trouwring gevonden: wie is de eigenaresse?

OUDENBOSCH: De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaresse van een gouden trouwring. De ring werd 18 augustus 2010 in Oudenbosch gevonden en afgegeven in het politiebureau.

Het gaat om een smalle gouden damesring met de inscriptie: Ad 6-6-'54 / 7-10-'56. Tot op heden is de rechtmatige eigenaresse niet bekend. Ook de gemeente Moerdijk en de gemeente Halderberge konden aan de hand van de inscriptie geen uitsluitsel geven. Gezien de (wellicht) emotionele waarde van de ring, maakt de politie melding van deze vondst. De rechtmatige eigenaar kan via 0900-8844 met de politie in contact komen.

Burenruzie escaleert

WOUWSE PLANTAGE: Agenten moesten zondagavond 19 september 2010 ingrijpen bij een burenruzie in Wouwse Plantage. Vanuit de woning van de melder hoorden de agenten de buurman gerichte bedreigingen
schreeuwen. Gelijktijdig werd er luid op de muren gebonkt. De situatie was zodanig dat de agenten de 45-jarige veroorzaker van het kabaal arresteren. De man is in het politiebureau verhoord, waarna er proces-verbaal tegen hem is opgemaakt. Ondanks de waarnemingen van de agenten, ontkende hij in alle toonaarden.

Bromfietser botst frontaal op tegenligger

WOUW: De politie behandelde zondagmiddag 19 september 2010 een verkeersongeval op de Roosendaalsweg in Wouw. Daarbij was een
bromfietser frontaal op een auto gebotst en gewond geraakt. De 17-jarige jongen reed rond 14.30 uur op zijn bromfiets vanuit Bergen op Zoom naar Stampersgat. In een bocht kwam hij door onbekende oorzaak op de linkerweghelft/rijstrook terecht. Daar naderde op dat moment uit tegenovergestelde richting een 75-jarige automobilist uit Roosendaal. Er volgde een frontale aanrijding waarbij de bromfietser gewond geraakte aan zijn gezicht. Hij verloor daarbij twee voortanden en werd overgebracht naar het Franciscus ziekenhuis te Roosendaal. Het slachtoffer verklaarde zelf dat zijn bromfiets opgevoerd was.

Politie onderzoekt ramkraak

BERGEN OP ZOOM: De politie kreeg maandag 20 september 2010 om 05.00 uur melding van een ramkraak bij een winkel aan het Zonneplein. Getuigen hadden meerdere personen zien wegrennen richting de Sterrenlaan. De politie zocht met een diensthond de omgeving af, maar trof hier geen verdachten meer aan. De daders bleken met een auto tegen de
toegangsdeuren van de winkel te zijn gereden. De deuren raakte hierdoor ontzet. De daders gingen er zonder buit vandoor. De auto die gebruikt is om de ramkraak te plegen, was doorverbonden en had een geschorst kenteken. Het voertuig is weg getakeld en in beslag genomen voor verder onderzoek. De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld en van meerdere getuigen een verklaring opgenomen. Van de gedupeerde zal aangifte worden opgenomen.

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 20-09-2010 16:54 | © Regio Midden en West Brabant |