Travel Unie International Nederland N.V.

KIDSVAKANTIES IN DE SNEEUW MET ARKE EN HOLLAND INTERNATIONAL

Rijswijk â Arke en Holland International spelen komende wintersportperiode helemaal in op gezinnen met een uitgebreid aanbod aan âKidsvakanties in de sneeuwâ. Er is keuze uit tal van kindvriendelijke hotels en appartementen, zoals een droomkasteel in Zwitserland, kindercrèches en kinderskiles. Ãn er zijn aantrekkelijke kinderkortingen.

Bobo skiles en Snowli lesprogramma
De Bobo-skiles is een vijfdaagse skicursus, die je kunt volgen in 25 plaatsen in Oostenrijk en in één Zwitserse skiplaats. Kinderen van drie tot en met elf jaar leren hier op een speelse manier de skisport onder de knie te krijgen. Arke en Holland International bieden daarnaast in drie plaatsen in Zwitserland het Snowli lesprogramma aan. Door Snowli maken kinderen op een speelse manier kennis met het skiën. Deze sprookjesfiguur is de mascotte van een skischool waar kinderen vanaf drie jaar onder begeleiding van ervaren begeleidsters kunnen knutselen, in de sneeuw spelen en zingen en dansen met Snowli. Er is halve en hele dagopvang. Vanaf vijf jaar kunnen kinderen ook leren snowboarden.

Barkie KidsClubSki
In Zell am See en Kaprun in Oostenrijk is het mogelijk om zelf lekker te skiën, terwijl de kinderen vermaakt worden door Barkie de Beer. In de Barkie KidsCrèche in hotel Waldorf in Zell am See kunnen kinderen terecht van vier maanden tot en met vier jaar. De leiding is in handen van een professioneel Nederlandstalig team. De ouderen kinderen (van vier tot en met twaalf jaar) kunnen meedoen met de skilessen van de Barkie KidsClubSki. Kinderen leren op een creatieve manier de fijne kneepjes van het skiën en mascotte Barkie de Beer staat zelf ook regelmatig op de skiâs. De kinderen krijgen les van Nederlandse skileraren. Een paar keer per week wordt de dag afgesloten met een Barkie Beestenboel minidisco.

Kindercrèche en ruime familiekamers
In het Oostenrijkse Gerlos is komende winter een kindercrèche direct bij het bergstation Isskogelbahn open: de Arena Kids Club. Kinderen van een tot en met vier jaar kunnen terecht in deze moderne crèche met professionele Nederlandstalige begeleiders. De Arena Kids Club heeft allerlei kindervoorzieningen zoals een aankleedkussen, zitkussens, kinderbedjes in een aparte slaapkamer, diverse speelruimtes, een speeltoren en kindertoiletten. Holland International en Arke bieden verder een groot assortiment aan familiekamers in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Tsjechië en Finland. Keuze genoeg: alleen al in de Kerst- en Krokusvakantie zijn er bijna vierhonderd familiekamers beschikbaar.

Slapen in een droomkasteel
Heel populair is het kinderkasteel van hotel Disentiserhof in het Zwitserse Disentis. Hier zijn ruime kamers voor twee tot en met zes personen boekbaar. Disentiserhof is helemaal op kinderen ingericht met een crèche en uitgebreide Nederlandstalige kinderanimatie. Bijzonder aan dit hotel is het sprookjeskasteel, waar de kinderclub zich bevindt. De kids kunnen zelfs een nachtje slapen in het kasteel. Goed nieuws voor de ouders: Disentiserhof biedt aantrekkelijke kortingen. Kinderen tot en met elf jaar verblijven gratis, maar er is ook een vroegboekkorting van tien procent.