FloraHolland


FloraHolland onderzoekt deelname in importverwerker BSZ

Aalsmeer, 20 september 2010 - FloraHolland is voornemens met een minderheidsbelang deel te nemen in importverwerkingsbedrijf BSZ. BSZ (Bouwman Snijder Zandvoort Holding BV) en FloraHolland hebben daartoe een intentieverklaring getekend. Het bedrijf BSZ is gespecialiseerd in het verkoopgereed maken van snijbloemen van internationale kwekers.

Doel van de samenwerking tussen BSZ en FloraHolland is versterking van de positie van kwekers in de internationale aanvoerketen. FloraHolland gaat in de samenwerking met BSZ meer efficiency en synergie realiseren bij haar bestaande importverwerkingsafdelingen in Aalsmeer en op de andere marktplaatsen. In dit kader verhuist de afdeling TFA Import Handling van FloraHolland naar een nieuwe locatie naast BSZ in Aalsmeer waar zij de huidige activiteiten zal voortzetten. BSZ blijft opereren als zelfstandige onderneming met de huidige directie en wil met deze stap de continuïteit en ontwikkeling ook op lange termijn waarborgen.
Naar verwachting start de samenwerking tussen BSZ en FloraHolland in oktober 2010.

Over BSZ Holding groep
BSZ Holding BV in Aalsmeer verzorgt de verwerking van bloemen voor internationale aanvoerders uit Afrika, Israël, Zuid-Amerika en Zuid-Europa. BSZ Holding bestaat uit Holland Unpacking Services (HUS), Bouwman Snijder Import Service (BSI)en Aalsmeer Flower Service (AFS).