VakantieVeilingen.nl lanceert gratis iPhone applicatie

20/09/2010 15:24

Emesa

Amsterdam, 20 september 2010 - Vanaf vandaag is er een iPhone app beschikbaar voor de website VakantieVeilingen.nl. Met deze gratis applicatie krijgen gebruikers van een iPhone of iPod Touch de mogelijkheid om onderweg of op welke locatie dan ook mee te bieden op vakanties, dagjes weg, hotels, beauty arrangementen, festivalkaarten en meer.

De applicatie zorgt voor een eenvoudige manier van zoeken, bieden en delen van arrangementen op de site. De applicatie zal de komende maanden ook geschikt worden gemaakt voor mobiele telefoons van Google Android en BlackBerry. Eveneens volgt binnenkort een eigen versie voor de iPad.

Commercieel directeur VakantieVeilingen.nl Marcel Beemsterboer: "Met deze iPhone app hoef je geen veiling meer te missen. Je kunt altijd en overal meebieden op het arrangement van jouw keuze. Hierdoor kun je nog makkelijker naar een festival, pretpark, hotel, vakantiepark of restaurant voor de door jou geboden prijs!".

Gratis downloaden

De VakantieVeilingen.nl iPhone app is vanaf vandaag te downloaden via VakantieVeilingen.nl en in de App Store. De applicatie is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Promotie

Ter promotie van de applicatie worden er op dinsdag 21 en woensdag 22 september flyers en gegraveerde appels met het logo van VakantieVeilingen.nl uitgedeeld in Utrecht op het terrein van universiteitscentrum de Uithof en op Amsterdam WTC.

VakantieVeilingen.nl

VakantieVeilingen.nl is de marktleider op het gebied van online veilen van vakanties, hotelkamers, bungalows, welness, pretparken en avondjes uit. VakantieVeilingen.nl is een uniek platform waarop dagelijks vakanties en vrijetijdsarrangementen live online geveild worden. In de maand augustus hebben meer dan 75.000 consumenten een arrangement gekocht op VakantieVeilingen.nl. Elke veiling start vanaf E 0,- en het minimale bod is nooit hoger dan E 1,-. Bieden kost niets.

VakantieVeilingen.nl is onderdeel van Emesa B.V. dat ook reiswebsites zoals ActievandeDag.nl en InpakkenenWegwezen.nl publiceert.





http://www.vakantieveilingen.nl