Gemeente Meppel


Combinatiefunctionarissen van start

De combinatiefunctionarissen Anouk Gustin (Koedijkslanden), Gerrit Griffioen (Oosterboer), Stefan Oostra (Haveltermade) en Ingmar Oosterhof (vliegende vakleerkracht) zijn gestart met hun activiteiten in Meppel.
Dit jaar gaan ze aan de slag met het opzetten en aanbieden van tussenschoolse en naschoolse sportieve activiteiten, samen met basisscholen, sportverenigingen, opvang en wijkorganisaties. Op www.meppelactief.nl worden alle buurtsportactiviteiten voor de drie wijken aangekondigd. Meedoen is gratis!

Kick off sportimpulsen
Wethouder Koos de Vos doet de officiële aftrap voor de sportimpulsen tijdens een grote sportinstuif in Sporthal Het Vledder op donderdag 7 oktober van 15.45-17.30 uur.

Sportimpulsen
De gemeente Meppel zet vier jaar lang in op de twee landelijke stimuleringsprojecten, de impuls Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB) en de impuls brede scholen, sport en cultuur, de combinatiefunctie regeling. De impulsen hebben een looptijd tot 31 december 2013. SportDrenthe coördineert in opdracht van de gemeente de uitvoering van de sportimpulsen.