Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 20-09-2010

Goirlenaar mishandelt ex

GOIRLE - De politie heeft gisteravond in een woning in Goirle een 47-jarige man uit Goirle aangehouden. Hij wordt verdacht van huiselijk geweld. De man is op het bureau in verzekering gesteld.

Agenten namen gisteravond rond 23.30 uur poolshoogte in een woning in Goirle, na een ontvangen melding van huiselijk geweld. Daar spraken ze een 43-jarige vrouw en een 47-jarige man. Beiden hadden met elkaar in de woning een woordenwisseling gekregen. De woordenwisseling mondde uit in een conflict waarbij de man zijn ex-vriendin duwde en aan haar haren trok. Het slachtoffer verweerde zich door onder andere terug te duwen. De politie trof in de woning plukken met haren van het slachtoffer aan. De man mocht mee naar het bureau.

Automobilist gesignaleerd voor 77 dagen

TILBURG - De politie heeft gisteravond rond 22.00 uur op de Kempenbaan een 27-jarige automobilist aangehouden. Tijdens controle bleek dat de man nog 11 openstaande boetes of had. Omdat hij de boetes niet kan betalen, wordt hem 77 dagen onderdak verleend.

Motorrijdster gewond bij verkeersongeval

TILBURG - Bij een verkeersongeval raakte gistermiddag rond 14.00 uur een 25-jarige vrouw uit Oisterwijk gewond. Ze is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrouw reed als bestuurster van een motor, samen met andere
motorrijders tijdens een tourtocht vanuit de richting Loon op Zand over de Vloeiveldweg. In een bocht botste een 61-jarige motorrijder uit Kerkdriel die eveneens deelnam aan de tocht tegen de zijkant van de motor van de Oisterwijkse. Beiden kwamen ten val. Tengevolge van de aanrijding liep de Oisterwijkse letsel op.

Woonboot doelwit van inbraak

TILBURG - De politie heeft vanmorgen een 26-jarige Tilburger opgepakt. Hij wordt verdacht van inbraak in een woonboot. De man is op het bureau ingesloten.

De politie ontving vanmorgen rond 09.30 uur de melding van een inbraak in een woonboot aan de Piushaven. Een oplettende getuige meldde dat een onbekende man de boot via een luik was ingegaan. Agenten spoedden zich ter plaatse en troffen in het vaartuig de man aan. Hij werd direct ingerekend.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 20-09-2010 11:50 | © Regio Midden en West Brabant |