Politie Hollands Midden

Gouda - Man aangehouden na ruzie

Gouda, 20-09-2010 o De politie heeft op vrijdag 17 september omstreeks 20.00 uur een 41-jarige man uit Gouda aangehouden omdat hij een andere man mishandeld zou hebben aan de Walraven van Halllaan.

De verdachte ging eerder die avond bij de man langs omdat hun twee zonen ruzie met elkaar zouden hebben. De 41-jarige man was boos en praatte hard, waarna een andere buurman naar buiten kwam om te kijken wat er aan de hand was. Vervolgens kregen de verdachte en deze buurman ruzie met elkaar. De man waarbij de verdachte eerst aan de deur kwam, ging tussen hen staan en wilde de twee uit elkaar halen. Volgens de man die aangifte deed, ging zijn arm toen langs het steekwapen dat de verdachte in zijn hand had en raakte hij gewond. De verdachte zou hem niet met opzet hebben gestoken.

De verdachte heeft zelf ook aangifte gedaan. Volgens hem zou de man die kwam kijken wat er aan de hand was, hem in zijn gezicht hebben geslagen. Hij zegt geen steekwapen vast te hebben gehad en dat hij de aangever niet mishandeld heeft. De politie onderzoekt de zaak.