Gemeente Delfzijl

Werkzaamheden rotondes N360 en Hogelandsterweg

Op dit moment zijn er werkzaamheden gaande om de twee rotondes in de Hogelandsterweg en de N360 aan te leggen. Op dit moment zijn er werkzaamheden gaande om de twee rotondes in de Hogelandsterweg en de N360 aan te leggen.

Hierdoor is vanaf maandag 20 september de Hogelandsterweg tussen de Jachtlaan en de Europaweg maar via één weghelft berijdbaar.

Verkeerslichten zorgen ervoor dat het verkeer tot en met zondag 26 september over de Hogelandsterweg kan blijven rijden. Vanaf maandag 27 september is de Hogelandsterweg tussen de Jachtlaan en de Europaweg geheel twee weken afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik blijven maken van het voet- en fietspad aan de westzijde van de Hogelandsterweg.

Openbaar vervoer
Met ingang van maandag 20 september 2010 rijdt Lijn 240 niet verder dan halte De Wending vanwege wegwerkzaamheden aan de Hogelandsterweg. Vanaf de Wending rijdt Lijn 240 direct door naar station Delfzijl. Andersom rijdt de bus vanaf het station rechtstreeks naar De Wending.

Voor vragen hierover, kunt u terecht bij dhr. Sven-Erik Zandvoort (InvraPlus), te bereiken op telefoonnummer 050 - 537 57 70.