NCRV

Man bijt hond

Kado-gever in Man bijt hond

Maandag 20 september
18.50 uur, Nederland 2

Uit recent onderzoek blijkt dat voor veel mensen het geven van kadoâs een ware nachtmerrie is. Alleen al het zoeken van een geschikt presentje blijkt voor velen een hels karwei. Aad Boogaard is juist een kadogever in hart en nieren. Zijn kado's brengen zowel de ontvangers, als hemzelf in vervoering.

De Amerikaanse Charlotte is op bezoek in Nederland. Man bijt hond volgt haar op de voet. Op klaarlichte dag was Charlotte, tot haar ontsteltenis, getuige van een fietsendiefstal. Ze is natuurlijk geen advocaat om zoiets zomaar voorbij te laten gaan en gaat het melden bij de politie met fotoâs van de dieven. Na de aangifte verlaat ze het politiebureau trots en blij dat ze iets voor het vaderland van haar voorouders heeft kunnen betekenen.

In de rubriek âMet De Muziek Meeâ iedere week het lievelingslied van iemand die van muziek houdt. Deze week is dat bij Frans Payralbe die dol is op het nummer âAve Mariaâ.

In een jachthaven treft Man bijt hond een gezin met twee kinderen. Zij zijn druk bezig om een bootje op te knappen waarmee ze binnenkort op vakantie willen gaan. Het bootje is aangeschaft omdat de vrouw des huizes chronisch ziek is. Een aantal jaren geleden is bij haar een vorm van MS geconstateerd. Daardoor is de boot het ideale vervoersmiddel om mee op vakantie te gaan.

Man bijt hond is er ook op internet: www.manbijthond.nl