Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (38-10)

17 september 2010

College 2010 - 2014 buiten; fotografie: Jack van bodegom

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 20 tot en met 26 september 2010.

Wethouder Mourik neemt Groene Voetstappen in ontvangst Wethouder Christel Mourik neemt maandag 20 september om 09.00 uur Groene Voetstappen in ontvangst in de raadzaal van het stadhuis. 3 Basisscholen hebben de afgelopen week Groene Voetstappen verzameld. Deze staan symbool voor de kilometers die de kinderen lopend, fietsend of steppend naar school hebben afgelegd. Na de ontvangst vindt nog een debat plaats over duurzaamheid.

Wethouder Dijkman huldigt honkbalteam
Wethouder Kees Dijkman huldigt woensdag 22 september om 15.15 uur het team uit Spijkenisse dat meegedaan heeft aan het Rotterdam Homerun Toernooi. De huldiging vindt plaats in de Burgerzaal van het stadhuis.

Wethouder Dijkman reikt Kinderboerderijen Actief Award uit Wethouder Kees Dijkman reikt zaterdag 25 september om 14.15 uur de Kinderboerderijen Actief Award uit bij kinderboerderij de Trotse Pauw. In 2009 eindigde kinderboerderij de Trotse Pauw op de 2e plaats. Er hebben 6 kinderboerderijen meegedaan aan deze award. Het doel van de Kinderboerderijen Actief Award is het leren samenwerken van kinderen met vrijwilligers / medewerkers van de kinderboerderij. De Kinderboerderijen Actief Award is een initiatief van DierenInfo.

Interne links


* Spijkenisse doet mee aan Europese mobiliteitsweek