Gemeente Bodegraven

(16-09-2010)

Buurtgesprek 20 september in het Anker

Maandagavond 20 september vindt tussen 19.00 en 21.00 het laatste buurtgesprek plaats in het Anker. Deze avond is bedoeld voor mensen die niet bij een eerder buurtgesprek aanwezig konden zijn. Henk Bruckmann, manager Mozaiek wonen en wethouder Jan Bouwens zijn aanwezig om met de bewoners in gesprek te gaan.

De gemeente Bodegraven en Mozaïek Wonen zijn in de wijk Bodegraven Noord gestart met het voeren van buurtgesprekken met bewoners. Door het voeren van buurtgesprekken willen de gemeente en Mozaïek Wonen erachter komen wat bewoners van hun buurt vinden en hoe het is om in Noord te wonen. De wijk Noord is de eerste waar buurtgesprekken worden gehouden. Na de verkiezingen beslist het nieuwe bestuur of de buurtgesprekken ook in andere wijken van de gemeente gevoerd zullen worden.

Van de buurtgesprekken zijn foto's gemaakt. Wilt u een van de foto's toevoegen aan uw persoonlijke collectie of er een afdruk van maken? Geef dan uw e-mail adres door met het nummer van het buurtgesprek. U kunt uw mail sturen naar mdegoede@bodegraven.nl. U ontvangt dan een link naar een online fotoalbum. De foto's in dit album zijn voldoende groot om te printen. Op de website van de gemeente www.bodegraven.nl > Kijk in uw wijk > Noord staat een selectie van de foto's in kleiner formaat.

Als u vragen of opmerkingen over de buurtgesprekken heeft kunt u terecht bij:

Margareth Bontje, tel. (0172) 631010, email:
margarethbontje@moziekwonen.nl.

Manon de Goede, tel. (0172) 522658, e-mail: mdegoede@bodegraven.nl.