Gemeente Bodegraven

Antoniuscollege
(16-09-2010)

Uitnodiging informatieavond nieuwbouw Antoniuscollege

Op maandag 20 september 2010 wordt van 19.30 tot 21.00 uur een informatieavond voor omwonenden van het Antoniuscollege en andere belangstellenden georganiseerd in het huidige gebouw van de school, Willem de Zwijgerlaan 9. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Het bestuur van het Antoniuscollege heeft aangegeven nieuwbouw voor de school te willen realiseren in Bodegraven. Door de gemeente is in 2009 een locatie aangewezen aan de rand van bedrijventerrein Rijnhoek, hoek Dammekant - Burgemeester Kremerweg.

Aan het begin van de avond wordt vanuit het schoolbestuur verteld welke plannen men met het Antoniuscollege heeft. Vervolgens wordt vanuit de gemeente een toelichting gegeven op de randvoorwaarden, de vervolgprocedure en de tijdsplanning. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De avond wordt voorgezeten door wethouder Hans Vroomen.

U kunt de randvoorwaarden raadplegen en downloaden via Nieuwbouw Antoniuscollege of u kunt een kopie opvragen bij mevrouw J. Koek, tel. (0172) 630 331.