Gemeente Veere


Nieuws

Groot onderhoud wegen

Van maandag 20 september tot 6 oktober.

Vanaf maandag 20 september tot 6 oktober pleegt de gemeente Veere groot onderhoud aan een aantal doorgaande wegen. Met het oog op een veilig wegennet, ook in het komend winterseizoen worden de werkzaamheden tegelijkertijd en snel uitgevoerd. Het verkeer zal overlast ondervinden en waar nodig omgeleid worden.

De Schelpweg en Schuitvlotstraat in Domburg krijgen van 27 t/m 30 september een nieuwe asfaltlaag.

In Buttinge wordt aan de Middelburgseweg gewerkt van vrijdag 24 september tot (naar verwachting) 30 september. De verkeersdrempels worden aangepast en het verkeer wordt omgeleid via Middelburg, Serooskerke, Grijpskerke. Bestemmingsverkeer voor Buttinge gaat via de Stenen Kruisweg. Het fietsverkeer ondervindt geen hinder.

Aan de Grindweg in Westkapelle wordt op 6 oktober gewerkt. Er komen verkeersremmende maatregelen in de vorm van een drempel en markeringen. Het verkeer wordt omgeleid via Aagtekerke en Meliskerke. De Wozoco is alleen bereikbaar vanaf Westkapelle. Het fietspad blijft bereikbaar.

In Grijpskerke zal van 23 september tot 5 oktober een deel van de Loodholseweg een nieuwe asfaltverharding krijgen. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via Meliskerke en Aagtekerke. Het fietspad blijft bereikbaar.

De werkzaamheden in Oostkapelle starten op maandag 20 september met onderhoud aan de Vroonweg. Het werk duurt tot 5 oktober en er komt een nieuwe asfaltlaag met aan de zijkanten doorgroeiblokken. Verkeer wordt omgeleid via de Duinweg en de Dunoweg.

In de Dorpsstraat wordt 22 september gestart met een nieuwe asfaltverharding met een fietsstrook in rood asfalt. Dit zal tot en met 30 september duren. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Waterstraat, Pourckstraat en de Lantsheerstraat.

Op 6 oktober krijgt de Molenweg nieuwe verkeersdrempels en dan wordt het verkeer omgeleid via Serooskerke.

In Zoutelande wordt op 6 oktober gewerkt in de Nieuwstraat en zal het verkeer omgeleid worden.