Project Gemeente Westland

Afsluiting N 223, Oranjesluisweg in Westland

Afsluiting N 223, Oranjesluisweg in Westland

Publicatiedatum: 09-09-2010

Van maandag 20 september 07.00 uur tot en met maandag 11 oktober 05.00 uur is de
aansluiting van de N 223, Oranjesluisweg met knooppunt Westerlee afgesloten voor al het verkeer. Evides Waterbedrijf gaat een watertransportleiding verleggen om de toekomstige bouw van de turborotonde op knooppunt Westerlee mogelijk te maken.

Omleiding
Tijdens de afsluiting van de N 223 Oranjesluisweg wordt het verkeer omgeleid via de N20 / A20 en de N 220 (Maasdijk). Brom-/fietsverkeer wordt omgeleid via het Sint Jorispad en de Monnikenlaan. Woningen en bedrijven blijven tijdens de afsluitingen bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Het 3-in-1 project
De turborotonde maakt onderdeel uit van het 3-in-1 project in het Westland.
Het 3-in-1 project heeft tot doel de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid in Westland te verbeteren. Het project bestaat uit de aanleg van de Verlengde Veilingroute en Zuidelijke Randweg Naaldwijk, de realisatie van een nieuwe verbinding tussen Westerlee en Maasdijk en de aanleg van de Tweede Ontsluitingsweg Hoek van Holland. De initiatiefnemers en financiers zijn de provincie Zuid-Holland, Stadsgewest Haaglanden en Stadsregio Rotterdam. Betrokken gemeenten zijn Rotterdam en Westland.
Kijk voor meer informatie over het 3-in-1 project op www.zuid-holland.nl/3-in-1project

Bron: Provincie Zuid Holland