Dura Vermeer Vermeer Bouw Rotterdam

Rotterdam - 16 september 2010

Langdurige ketenintegratie samenwerking Comwonen en Dura Vermeer Bouw Rotterdam

Com o wonen en Dura Vermeer Bouw Rotterdam hebben een raamovereenkomst en samenwerkingsovereenkomst getekend, waarmee beide partijen overeenkomem om gedurende een periode van vijf jaar samen te werken volgens de principes van ketenintegratie.

Bestuurder Margriet Drijver van Com o wonen, Ben Pluijmers, directeur Vastgoed van Com o wonen) en directeur Joop van der Leeuw van Dura Vermeer Bouw Rotterdam bekrachtigden de overeenkomst.

Met de ondertekening van de raamovereenkomst en de samenwerkingsovereenkomst (waarin respectievelijk de randvoorwaarden en de projectongebonden afspraken zijn opgenomen) gaan de twee organisaties een langdurige samenwerking aan op het gebied van projectontwikkeling op basis van strategische ketenintegratie.

Verbluffende resultaten
Com o wonen en Dura Vermeer Bouw Rotterdam zijn ruim twee jaar geleden begonnen met hun pilot ketenintegratie. Inmiddels is het eerste ketenintegratieproject opgeleverd met verbluffende resultaten: ver onder budget, vrijwel geen opleverpunten en tijdige oplevering ondanks de lange vorstperiode!

Projecten
In de overeenkomst is een aantal projecten opgenomen die de partijen gedurende de looptijd van de overeenkomst in samenwerking zullen uitvoeren. Hierbij gaat het om diverse projecten van verschillende grootte en samenstelling, waaronder nieuwbouw- projecten en projecten in renovatie & grootonderhoud.