Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
september 2010

JUBILEUMCONCERT | Nederlands Blazers Ensemble & special guests

Vrijdag 17 & zaterdag 18 september - Podium Mozaïek Met Izaline Calister, Zena Edwards, Ntjam Rosie, Haytham Safia, en Dhroeh Nankoe

Het Nederlands Blazers Ensemble (NBE), het nieuwe huisgezelschap van Podium Mozaïek, verzorgt op vrijdag 17 en zaterdag 18 september de feestelijke opening van de jubileumweek van Podium Mozaïek en Theater Rast. Samen vieren zij dit feestelijke moment en trakteren het trouwe en nieuwe publiek op een bijzonder Jubileumconcert.

Het NBE ontvangt op deze avonden speciale gasten uit de muziek- en theaterwereld. Gevestigde namen uit binnen- en buitenland als Izaline Calister, Zena Edwards, Ntjam Rosie, Haytham Safia en Dhroeh Nankoe wisselen elkaar af en werken samen onder de bezielende leiding van het NBE. Muziek van alle soorten, maten en tijden. Muziek die de zinnen en verbeelding prikkelt en waar de energie en het spelplezier vanaf spat. Artiesten die in het verleden met succes hebben opgetreden in Podium Mozaïek, maar ook 'first timers' creëren met het NBE nieuw materiaal speciaal voor dit jubileum. Een terugblik door vooruit te kijken.

Op zaterdag kunt u voorafgaand aan de voorstelling deelnemen aan het Diner Culturel. Een driegangen diner, waarbij Bart Schneeman, artistiek leider van het NBE, aanschuift en tijdens het eten meer vertelt over de totstandkoming van het jubileumconcert. Reserveren voor het Diner Culturel kan tot uiterlijk 14 september.

Wanneer: vrijdag 17 & zaterdag 18 september 2010 Aanvang: 21.00 uur
Waar: Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191, Amsterdam
Toegang: entree 18,- | voorverkoop 16,- | meerprijs Diner Culturel 18,-

Kijk voor meer informatie over het programma op www.podiummozaiek.nl of www.nbe.nl Kaarten zijn te koop via www.podiummozaiek.nl of 020 5800381.