Interbrew


Jupiler verbindt zich aan Chassé theater Breda

17 september 2010 - Het Belgische biermerk Jupiler verbindt zich aan het Chassé Theater in Breda. De overeenkomst tussen de bierbrouwer en theater betreft de bierleveranties voor een periode van vijf jaar en daarnaast zal Jupiler het theater sponsoren. In dat kader wordt de naam van de grote zaal van het Chassé theater per 1 september 2011 omgedoopt tot Jupiler zaal.

We zijn erg tevreden met de overeenkomst die we met Jupiler hebben gesloten, zegt directeur Cees Langeveld van het Chassé Theater. Jupiler is naast een populair bier ook een snelgroeiend pilsmerk in Nederland, dus onze gasten zullen deze keuze zeker waarderen. Daarnaast is de sponsoring door Jupiler een welkome ondersteuning voor ons theater.

Robert Stobbelaar, die namens InBev de overeenkomst met Chassé Theater heeft gesloten: Het succes van Jupiler in Nederland is oorspronkelijk in deze regio begonnen en verspreidt zich nu als een olievlek door heel Nederland. Onze naamgeving aan de Jupiler League speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol, maar we willen het merk Jupiler breder trekken dan voetbal alleen. Je ziet Jupiler daarom ook steeds vaker op festivals bijvoorbeeld, en nu dus ook in het Chassé Theater.

Over Jupiler
Jupiler is het snelst groeiende biermerk in Nederland. In korte tijd heeft het een sterke positie verworven in de sport- en muziekwereld. Consumenten waarderen Jupiler zowel vanwege de smaak als de Belgische afkomst, het aparte flesje en het stoere ribbelglas.