Dura Vermeer

Rotterdam - 17 september 2010

''Die Goeie Ouwe Radio'' voor cliënten De Stromen

Cliënten van zorgaanbieder De Stromen Opmaat Groep in Rotterdam hebben op donderdag 16 september een exclusief optreden gekregen van ''Die Goeie Ouwe Radio''. De voorstelling werd aangeboden door Theater Walhalla en Dura Vermeer Bouw Rotterdam en georganiseerd in samenwerking met de Stichting Vrienden van de Stromen.

Het optreden vond plaats in het verpleeghuis Meerweide in Rotterdam-IJsselmonde. Op die manier hoefden de meer rolstoelgebonden bewoners en bewoners met ernstige beperkingen niet de deur uit voor een leuke dag. Ook cliënten vanuit verpleeghuis De Twee Bruggen in Lombardijen waren uitgenodigd om de voorstelling bij te wonen.

Enthousiaste reacties
De ruim 100 cliënten genoten zichtbaar van de humoristische en muzikale voorstelling vol `gouwe ouden', gepresenteerd door Die Goeie Ouwe Radio. In de vorm van een radio-uitzending werd het publiek meegenomen naar de jaren '50. Er werd meegezongen, gelachen en zelfs wat voetjes gingen van de vloer. Een bewoner van Meerweide: "Ik had het idee dat ik in een radiostudio zat. Iedereen zong en deed mee. Leuk om muzikale herinneringen op te halen."

Optreden in Theater Walhalla
Op 30 september verzorgen Theater Walhalla en Dura Vermeer Bouw Rotterdam een tweede optreden, maar dan in het Walhalla theater op Katendrecht voor de meer mobiele cliënten.

Actief betrokken
Dura Vermeer Bouw Rotterdam is hoofdsponsor van Theater Walhalla. Naast het ondersteunen van diverse projecten van Walhalla, doet Dura Vermeer Bouw Rotterdam ook graag iets extra's. Verschillende voorstellingen worden gearrangeerd om `de Rotterdammer' een leuk uitje te bezorgen.