Wie is de meest ELEGANTE VROUW van Nederland?

14/09/2010 20:14

Simply Marketing & PR

Amsterdam, 14 september 2010 - Elegance, het allereerste glossy magazine van Nederland, reikte vanavond ter ere van haar 800e editie de Elegance Awards uit.

Actrice Hadewych Minis, saxofoniste Candy Dulfer, actrice Liz Snoyink en kunstenares Ans Markus mogen zich de meest elegante vrouwen van Nederland noemen. Tijdens een feestelijke receptie in hotel The Grand zijn aan deze vier sterke, inspirerende en elegante vrouwen uit de Nederlandse kunst- en cultuurwereld de Elegance Awards uitgereikt.

'Elegantie en dus ook Elegance is van alle leeftijden en daarom hebben we er voor gekozen om de award aan te bieden aan de meest elegante vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën', aldus Anita Willemars, hoofdredacteur van Elegance.

Categorie 30: Actrice Hadewych Minis: "Stijl heeft te maken met elegantie, maar vooral ook met aangeboren klasse. Beauty gecombineerd met brains!"

Categorie 40: Saxofoniste Candy Dulfer: "Stijl en klasse maken meer indruk. Stijl zegt iets over de manier waarop je in het leven staat."

Categorie 50: Actrice Liz Snoyink: "Ik ben een klassiek type, of liever, ik ben gedoemd om klassieke kleding te dragen. Klassiek met een twist is het toppunt van elegantie."

Categorie 60: Kunstenares Ans Markus: "Elegantie betekent er verzorgd uitzien. Dit heeft niets met geld te maken."

(einde bericht)

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.elegance.nl