Gemeente Noordwijkerhout


Nieuwe officiële editie Gemeentegids Noordwijkerhout

De gemeente en uitgeverij Akse Media zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor de nieuwe gemeentegids Noordwijkerhout.

De gemeentegids bevat belangrijke informatie van de gemeente Noordwijkerhout , adressen van verenigingen, instellingen, organisaties en instanties die in en om Noordwijkerhout actief zijn, en wordt medio februari 2011 door TNT Post gratis huis-aan-huis en bij bedrijven verspreid.

Controle redactionele vermeldingen

Sinds verleden week worden de instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren.
Aan ieder die een e-mailadres in de vermelding heeft, is een automatische mailing verzonden met een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee de eigen gegevens via internet aangepast kunnen worden. Degenen zonder e-mailadres in de vermelding zullen de komende weken telefonisch of schriftelijk benaderd worden.
Wilt u zelf al wijzigingen doorgeven, of stond u nog niet in de gids en wilt u wel een vermelding in de nieuwe gemeentegids? Geef dit dan door aan de redactie van Akse Media, telefoon 0223-673010, e-mail: redactie@aksemedia.nl, onder vermelding van gemeentegids Noordwijkerhout. U kan de wijzigingen ook schriftelijk doorgeven: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Noordwijkerhout) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder. Wijzigingen en /of aanmeldingen voor het adresgedeelte kunnen worden doorgegeven tot uiterlijk 1 oktober 2010.

Advertentieverkoop

Ook is met de advertentiewerving gestart. Ondernemers en instellingen kunnen benaderd worden door de vertegenwoordig(st)er van Akse Media. Hij/zij kan u in een kort persoonlijk gesprek een aanbevelingsbrief van de gemeente tonen waaruit blijkt dat hij/zij als enige advertenties mag werven voor de gemeentegids Noordwijkerhout en zal u de verschillende advertentiemogelijkheden voorleggen. Adverteren kan in de gedrukte gemeentegids, maar ook in de digitale versie
(www.noordwijkerhout.SmartMap.nl ). De digitale gemeentegids is gekoppeld aan de gemeentelijke website, ( www.noordwijkerhout.nl ) en biedt adverterende ondernemers een aantal voordelen:
* Uw bedrijf is gemakkelijk te vinden via uitgebreide zoekfuncties in de bedrijvenindex

* Er wordt direct een route naar uw bedrijf aangegeven
* Er kan direct worden doorgeklikt naar uw website, of
* Er kan direct een e-mail verstuurd worden naar uw adres
* Uw bedrijf is opgenomen in de bedrijvengids, die een afspiegeling vormt van de plaatselijke economische bedrijvigheid.

Wilt u informatie over adverteren in de gemeentegids? Stuur dan een mail naar info@aksemedia.nl, onder vermelding van gemeentegids Noordwijkerhout.

© 2009 gemeente Noordwijkerhout | sitemap | proclaimer | toegankelijkheid