Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 14 september 2010

1000 Euro te winnen voor een toerist via de actie 'My 1000' ATCB zoekt originele inzendingen

Het Amsterdam Toerisme en Congres Bureau (ATCB) start vandaag met de actie 'My 1000'. Met de actie 'My 1000' kan een toerist 1000 euro winnen en daarmee zelf bepalen waar hij of zij het aan besteedt in Amsterdam.

Creativiteit loont
Via de website www.iamsterdam.com/my1000 kan men zich aanmelden. Deelnemers motiveren hier hoe en waar zij hun 1000 euro aan willen besteden. Of het nu aan een spannende activiteit, avondje feesten of een goed doel wordt uitgegeven, dat wordt bepaald door de gelukkige winnaar. Deelnemers mogen hun motivatie bijvoorbeeld vertellen, uitbeelden of filmen. De meest originele inzending wint 1000 euro cash. Een geweldige kans om van een droom werkelijkheid te maken.

Vanaf 14 september kunnen deelnemers zich aanmelden. De actie loopt zes weken. Dan wordt er een winnaar aangewezen door de vakjury.

Iamsterdam
Iamsterdam.com is dé portal naar Amsterdam en informeert bezoekers over en nodigt bezoekers uit tot reizen, wonen en zaken doen in Amsterdam. De portal is een ambitieuze coproductie tussen Amsterdam Toerisme en Congres Bureau (ATCB), Stichting Amsterdam Partners, Amsterdams Uitburo (AUB), de Gemeente Amsterdam, amsterdam inbusiness, en het Expatcenter.




Ingezonden persbericht