Gemeente Tytsjerksteradiel


plattegrond

advertentieverkoop gemeentegids en plattegrond

Eerder dit jaar hebben wij via de gemeentepagina in Actief al aangekondigd dat Akse Media BV uit Den Helder dit jaar de gemeentegids van Tytsjerksteradiel maakt.

Wij krijgen helaas reacties van ondernemers uit de gemeente dat een ander bedrijf probeert advertenties voor de gemeentegids te verkopen. Wij willen daarom nogmaals benadrukken dat alleen Akse Media BV deze opdracht van de gemeente heeft gekregen.

Acquisitie nieuwe gemeenteplattegrond Tytsjerksteradiel Er wordt momenteel ook gewerkt aan een nieuwe gemeenteplattegrond van de gemeente Tytsjerksteradiel. Dit betekent dat het werven van adverteerders voor in de plattegrond weer van start gaat.

De heer Cor Visser verricht namens Rijnland Plattegronden in samenwerking met de gemeente Tytsjerksteradiel acquisitiewerkzaamheden voor de plattegrond van Tytsjerksteradiel.
Deze plattegrond, de 3e editie, uitgegeven door bovengenoemd bedrijf is de enige plattegrond die met medewerking van de gemeente wordt uitgegeven.

Twijfels of vragen?
Wordt u benaderd, maar twijfelt u aan de relatie die een bepaalde persoon en/of organisatie met de gemeente Tytsjerksteradiel heeft? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie van de gemeente Tytsjerksteradiel. Karin Hoogterp (0511) 460 515 of Amarins de Haan op (0511) 460 518.