Dura Vermeer Regenboogwoningen

Capelle aan den IJssel - 14 september 2010

Burgemeesters Aboutaleb en Koen geven start project Regenboogwoningen

Op donderdag 9 september heeft burgemeester Aboutaleb de gemeente Capelle aan den IJssel bezocht. Samen met zijn collega burgemeester Koen, maakte hij op een Dura Vermeer shovel symbolisch de weg vrij voor de start van het project Regenboogwoningen.

De Regenboogwoningen komen in de vierde fase en laatste deel van de Capelse wijk Fascinatio. Het gaat om 42 PCS-eengezinswoningen die worden ontwikkeld door Blauwhoed Eurowoningen en gerealiseerd door Dura Vermeer Bouw Rotterdam en Dura Vermeer Bouw Leidschendam (PCS Holland House). Alle 42 woningen zijn inmiddels verkocht, wat bijzonder succesvol is in de huidge markt. De gehele wijk is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Bezoek in teken van samenwerking
Het bezoek van de Rotterdamse burgemeester aan de gemeente Capelle aan den IJssel staat in het teken van `versterking van de samenwerking'. Zo wordt ondermeer besproken op welke wijze het vestigingsklimaat voor nationale en internationale bedrijven in de regio, met name aan de oostkant van Rotterdam kan worden versterkt.