Ingezonden persbericht


Persbericht - 9 september 2010:

Swung House: inspirerende werkplekken voor zelfstandige professionals

werken, netwerken en ondernemen in flexibele omgeving

Op 14 september is de officiële opening van Swung House. Dit unieke project, opgezet langs de A12 bij Den Haag, biedt flexibele werkplekken aan zelfstandige professionals. Swung House speelt hiermee in op de groeiende vraag naar mobiliteit, flexibiliteit en nieuwe vormen van werken. Door technische ontwikkelingen zijn werkzaamheden steeds minder gebonden aan tijd of plaats. Toch hebben veel mensen behoefte aan een fysieke plek waar zij rustig kunnen werken, elkaar ontmoeten en waar zij inspiratie opdoen. Voor korte of langere periode, eenmalig of voor een vast aantal dagen per week, biedt Swung House zo'n omgeving. Professionals, werknemers en ondernemers uit diverse vakgebieden vinden er flexibele en moderne kantoorruimte. Swung House is niet alleen geschikt voor mensen uit de omgeving maar ook voor ondernemers uit het hele land. Iedereen kan er gebruik maken van concentratieplekken, flexibele bureaus en vergader-, brainstorm-, en coachruimtes. Van 20 tot en met 24 september zijn er vanaf 17.00 uur open avonden.

Swung House biedt meer dan alleen kantoorruimte of een alternatief voor thuiswerken. Het is een omgeving waarin ruimte is voor werken, maar ook voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Klanten kiezen niet alleen voor alle voordelen van een modern kantoorgebouw maar ook voor contact en activiteiten zoals lezingen en workshops. "Het is als een organisatie waarin mensen geen formele banden met elkaar hebben maar wel het gevoel krijgen dat zij deel uitmaken van een dynamisch, inspirerend en bloeiend bedrijf" zegt oprichter Marinel van de Velde. "De kracht van Swung House zit verankerd in de waarden die terug te vinden zijn in de opzet en in de klanten die zich hier prettig bij voelen: het draait allemaal om transparantie, verbondenheid en vertrouwen." Swung House wil op laagdrempelige wijze, zonder lidmaatschap, een omgeving creëren waar mensen graag terugkomen en kunnen werken op een manier die past bij deze tijd.

Het klimaatneutrale kantoorgebouw sluit goed aan bij de filosofie van Swung House waarin duurzaam ondernemen een belangrijke rol speelt. Andere leveranciers, waaronder de biologische cateraar en de interieurontwerper, werken ook volgens duurzame principes. Het kantoor is onderdeel van Het Prins Willem Alexanderkwartier, het nieuwe multifunctionele zakencentrum dat de komende jaren ten westen van het NS station Ypenburg naast de A12 verrijst. Swung House is goed bereikbaar per openbaar vervoer, heeft goede parkeergelegenheid en een oplaadplek voor elektrische auto's. De open avonden zijn voor iedereen toegankelijk en worden gehouden van 20 tot en met 24 september van 17.00 uur tot 19.30 uur. Aanmelden is mogelijk via de website.