Ingezonden persbericht


Uitnodiging MKB Den Haag Business Beach Borrel 2010

Geachte genodigde, De 2de dinsdag van september traditie! In navolging op het succes van voorgaande jaren vindt dit jaar alweer de negende editie van de MKB Den Haag Business Beach Borrel plaats op dinsdag 14 september 2010 vanaf 17.30 uur. Dit jaar wel een hele speciale editie want Bruno Tideman zal als voorzitter afscheid nemen. De locatie is wederom in Strandpaviljoen ZeeZicht te Scheveningen.

Programma


* Welkomst/inleiding door Bruno Tideman, scheidend voorzitter MKB Den Haag;
* Dé grote vraag is vervolgens natuurlijk aan wie wordt dit jaar door wethouder Henk Kool de Berk MKB Den Haag Business Award 2010 ('Haags Jantje') uitgereikt voor zijn/haar verdiensten en inzet voor het ondernemingsklimaat in onze regio...?
* Uitreiking van de MKB Den Haag WTS JoBobo trofee 2010, de aanmoedigingsprijs voor een jonge enthousiaste netwerker;
* Afsluiting door Gert van der Houwen, (beoogd) nieuwe voorzitter MKB Den Haag. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje, drankje en buffet met ruime mogelijkheid om op het strand te netwerken met uw collega-ondernemers.

Aanmelden

Om u aan te melden voor de MKB Den Haag Business Beach Borrel ga naar http://inschrijven.mkbdenhaag.nl/ en gebruik de invitatiecode: MKBDH9BBB10 Een print van de bevestiging dient u als gratis toegangsbewijs mee te nemen. Het aantal aanmeldingen is gemaximeerd dus reageer snel! Voor een routebeschrijving verwijzen wij u naar http://www.zeezicht.nl. De MKB Den Haag Business Beach Borrel wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag, Berk, Accountants en Belastingadviseurs, Rabobank Den Haag en omgeving, WTS Advocaten en ZeeZicht. Uitgenodigd zijn (bestuurs)leden en relaties van organisaties in de Haagse regio die zich sterk maken voor de belangen van ondernemers. Graag tot dinsdag 14 september a.s.! Met vriendelijke groet, Bruno Tideman
Voorzitter MKB Den Haag