Gemeente Achtkarspelen


Startersavonden in Noordoost Fryslân

De gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Tytsjerksteradiel en Kollumerland c.a. organiseren samen een aantal startersavonden. De startersavonden zijn bedoeld voor (pré)starters uit alle deelnemende gemeenten en vinden plaats op de volgende data en locaties:
* dinsdag 14 september 2010, aanvang 19.30 uur, gemeentehuis Buitenpost

* maandag 20 september 2010, aanvang 19.30 uur, gemeentehuis Burgum

In oktober zal ook in Dokkum een bijeenkomst worden georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten geeft een medewerker van de Kamer van Koophandel voorlichting over een aantal zaken die voor (toekomstig) startende ondernemers van belang is. Wat betekent het om ondernemer te worden? Waar moet u allemaal om denken? Wat verwachten de bank en de Belastingdienst van een startende ondernemer? Deze en andere zaken zullen in kleine groepen aan de orde komen, waardoor er ook volop ruimte is voor het stellen van persoonlijke vragen. Na afloop van de bijeenkomst is er ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje met andere startende ondernemers na te praten.

Deelname aan de startersavonden is gratis. Er geldt een maximum aantal deelnemers per avond (ca. 20 personen). Voor uiterlijk 6 september aanmelden (bij voorkeur per e-mail) bij:
Gemeente Achtkarspelen
Ilona Boekhorst
e-mail i.boekhorst@achtkarspelen.nl
onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

Voor vragen kunt u eveneens contact opnemen met Ilona Boekhorst onder telefoonnummer (0511) 54 82 00.