Nieuw product voor creëren draagvlak


NOORDWIJK, 20100915 -- Mavim B.V., leverancier van procesmanagement software, heeft een nieuw product geïntroduceerd voor het creëren van draagvlak voor procesmanagement en de implementatie van een BPM tool. Met behulp van een instructiefilm maken medewerkers op eenvoudige wijze kennis met de functies en de navigatie van de intranet startpagina. Mavim heeft haar nieuwe product recentelijk met succes geïmplementeerd bij haar eerste klant.

MAN Truck & Bus heeft met de BPM software, Mavim Rules, alle bedrijfsinformatie vastgelegd en gepubliceerd op een intranetsite. Hierdoor kunnen alle 400 medewerkers de voor hun relevante informatie, werkinstructies en formulieren op één centrale plek gericht vinden. Om draagvlak te creëren voor het nieuwe intranet zocht MAN Truck & Bus naar een unieke manier om medewerkers te enthousiasmeren.

Mavim heeft voor de introductie van het nieuwe intranet een instructiefilmpje ontwikkeld waarin alle toepassingen worden behandeld. Aan de hand van interactieve voorbeelden worden functionaliteiten van het intranet uitgelegd. Zo worden medewerkers meegenomen langs bijvoorbeeld de zoekfunctie, de feedback & notitiefunctie, de rss feed en de ik-view. Medewerkers hebben de mogelijkheid het filmpje per onderwerp af te spelen. Hierdoor kan men op ieder gewenst moment informatie en tips krijgen.

Ronald Kaper, projectleider en procesmanager van MAN Truck & Bus, is zeer tevreden met het resultaat: "Mavim heeft samen met ons nagedacht over een manier om draagvlak te creëren, zo kwamen we tot een introductiefilmpje. Na het zien van deze film weten alle 400 medewerkers van MAN hoe het intranet werkt en waar zij voor hen relevante informatie kunnen vinden. Dat bevordert efficiënt werken en zorgt indirect voor een vermindering van de faalkosten. Op deze manier hebben wij niet alleen een goed systeem maar een totaaloplossing voor de integratie van procesmanagement in onze organisatie" Aldus Kaper.

Over MAN Nederland
MAN Nederland bestaat uit MAN truck & bus (importeur) en MAN Nederland dealer (eigen dealers). MAN truck & bus verzorgt de marketing, verkoop en service van MAN bedrijfswagens en bussen in Nederland.
Door de samenwerking met de dealers kan MAN truck & bus b.v. een compleet productassortiment aanbieden, dat inspeelt op de meest uiteenlopende wensen van transportondernemers.

Over Mavim
Mavim BV is een toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, Mavim Rules, waarvan er ruim 250.000 licenties wereldwijd zijn verkocht. Sinds 2005 is Mavim Microsoft Gold Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft-partnerschap.

Meer informatie over de instructiefilm is te vinden op www.mavim.nl/instructiefilm-webpublicatie.