Ananda-workshop door flirtcoach Angelique van 't Riet


Kom in je kracht en zoek verbinding door te flirten

HAARLEM, 20100708 -- In haar boek uit 2009 Hoe word ik een schat? breekt Angelique van 't Riet een lans voor het flirten. Privé, maar ook op de werkvloer. Het bezorgde Van `t Riet de status van Nederlands eerste flirtcoach. Ananda Nieuwetijdswinkel nodigde haar uit voor een bijzondere workshop, op dinsdag 14 september 2010 in de bibliotheek van Haarlem.

Flirten heeft met spiritualiteit gemeen dat het mensen helpt zich in alledaagse situaties op hun gemak te voelen. Thuis bij zichzelf, de ander en in de wereld. Het verbindt mensen en helpt hen om in hun kracht te komen en blijven.

www.box.net/shared/irxq7gis8t

Spirituele dimensie

Bij `flirten' wordt vaak gedacht aan oppervlakkig toneelspel met seksuele (bij)bedoelingen. Dat is een misvatting. Flirten is het geven van positieve aandacht aan je gesprekspartner, veelal non-verbaal en op onbewust niveau. Flirten verkleint de gevoelsafstand tussen jou en anderen. Afstand maakt plaats voor een open, vertrouwelijke sfeer. Zo bezien heeft flirten een spirituele dimensie.

Moeiteloos contact

Met flirten kun je moeiteloos contacten leggen en alles bereiken wat je wilt. Je doet het dus bij voorkeur met iedereen, ongeacht leeftijd, sekse of achtergrond. Flirten als succesfactor voor leven en werken. Tijdens de workshop van Angelique van 't Riet maak je kennis met angst, ego en geconditioneerd gedrag en wat dit te maken heeft met flirten. Je gaat aan de slag met non-verbale communicatie, belemmerende overtuigingen en gedragspatronen die je (onbewust) misschien nog in de weg zitten om een goede `flirt' te zijn.

Datum: Dinsdag 14 september 2010
Locatie: Centrale Bibliotheek; Gasthuisstraat 32, Haarlem
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8 te Haarlem, of via internet op www.ananda.nl
Toegangsprijs in de voorverkoop: ¤ 10,-

Het aantal plaatsen is beperkt. Als er kaarten over zijn, zijn deze aan de zaal ¤ 12,50.

Het boek Hoe word ik een schat? (Kosmos, isbn 9789021546599) is voor ¤ 14.95 verkrijgbaar bij Ananda en tijdens de lezing.

www.box.net/shared/hqo5gg19nx

Meer info op www.ananda.nl (kopje Lezingen) en op www.universalflirtingacademy.com

Met speciale dank aan organisator Herman Harms voor het mogelijk maken van dit evenement.