Spectaculaire stunt Rotterdam Airport: 150 winnaars naar Ibiza

14/09/2010 16:52

Press Release


- 150 dolgelukkige winnaars vertrekken naar Ibiza voor exclusieve album release party Armin van Buuren in Club Amnesia


- Slapen op Ibiza zit er voor de winnaars niet in


- Tom Coronel zorgt voor spectaculair vertrek, verliezers zwaaien sportief de winnaars uit

Leusden, 14 september 2010 - Vanmorgen heeft de spraakmakende campagne '24 uur Ibiza' op Rotterdam The Hague Airport een prachtige finale gekregen. 300 finalisten die aan '24 uur Ibiza' deelnamen, stapten vanochtend aan boord van de twee gereedstaande toestellen met bestemming Ibiza. Onder luid gejuich van de 150 definitieve winnaars, en uitgezwaaid door de gelaten maar sportieve verliezers, zette vliegtuig A uiteindelijk koers richting het partyeiland in de Middellandse Zee. Daar zullen de winnaars van '24 uur Ibiza' vanavond de exclusieve album release party van Armin van Buuren in Club Amnesia bij te wonen.

Al om 07.00 uur vanochtend druppelden de eerste finalisten binnen op Rotterdam The Hague Airport, om zich te melden bij één van de twee incheckbalies. Daar ontvingen de 300 finalisten hun instapkaart voor vliegtuig A of B, nog onwetend of ze daadwerkelijk ook naar Ibiza zouden afreizen om daar de komende 24 uur te feesten en 'clubben'.

Last-minute winnaars

Naast de finalisten die zich hadden gekwalificeerd via de real-life game op www.24uuribiza.nl verzamelde zich bij Rotterdam The Hague Airport vanochtend ook een aantal last-minute winnaars naar aanleiding van een oproep van Radio 538. Het radiostation had vanochtend om 07.15 uur op de zender luisteraars opgeroepen naar Rotterdam The Hague Airport te komen, waar de laatste tien kaarten voor '24 uur Ibiza' te winnen waren.

Tom Coronel dirigeert vliegtuig naar startbaan

Nadat alle 300 deelnemers via twee gates aan boord van de twee charters, vliegtuig A en vliegtuig B, waren gestapt, werden de deuren van de beide toestellen gesloten en de motoren gestart, om de spanning bij de deelnemers tot een absoluut hoogtepunt op te voeren. Vervolgens verscheen WK Toerwagens-coureur Tom Coronel met een razendsnelle SEAT Ibiza Cupra op het platform, om daar op spectaculaire wijze letterlijk en figuurlijk het rookgordijn voor de deelnemers nog wat hoger op te trekken. Aansluitend was het moment van de waarheid dan daar en nam de coureur de kenmerkende oranje plankjes ter hand, om vliegtuig A, het vliegtuig met de uiteindelijke winnaars, richting de startbaan te dirigeren.

De 150 finalisten in vliegtuig A gingen compleet uit hun dak, beseffend dat ze zich nu echt konden gaan opmaken voor 24 fantastische uren op Ibiza. Naast lekker eten, drinken en 'clubben' zijn ze vanavond exclusief te gast in Club Amnesia bij de album release party van Armin van Buuren's nieuwe CD 'Mirage', die op 10 september is uitgekomen. Slapen op Ibiza zit er voor de winnaars niet in. Het feest gaat de hele nacht door, waarna ze vervolgens morgenochtend om 08.00 uur op het vliegtuig huiswaarts stappen.

Sportieve verliezers

Waar winnaars zijn, zijn ook verliezers. In dit geval waren dat er maar liefst 150, de inzittenden van vliegtuig B dat roerloos op zijn plek bleef staan. Teleurgesteld verlieten ze het vliegtuig, maar toonden hun sportieve aard door het vliegtuig met de winnaars uitgebreid uit te zwaaien. Als dank voor hun deelname aan '24 uur Ibiza' ontvingen de verliezers een goody bag, met ondermeer kaarten voor het concert 'Armin Only', op 13 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.youtube.com/watch?v=qRqGH-NMRKE