Politie Gelderland-Zuid

Vrouw beroofd van flatscreen

Nijmegen, 14-09-2010 o Een bewoonster van een woning aan de 29e straat Meijhorst is dinsdagmorgen door een onbekende man van haar flatscreen-TV beroofd.

Rond 11.30 uur belde een man aan bij de woning. Toen de 83-jarige bewoonster de deur open deed, werd de deur door de man hard open geduwd. In de woning vond een schermutseling plaats waarbij de vrouw met een mes is bedreigd. Daarna is de vrouw door de man opgesloten. Daarna doorzocht de man de woning en ging er uiteindelijk met een flatscreen televisie vandoor. De man is op een fiets weggereden in de richting van de 31e straat Meijhorst. De vrouw wist een buurvrouw te waarschuwen die haar uiteindelijk bevrijdde.
Door de politie is direct na de beroving een SMS-alert verstuurd.

Signalement

Van de dader is het volgende signalement bekend:
* Een man met een lichtgetinte huidskleur
* Lengte ongeveer 1,80 mtr. met een slank postuur
* Leeftijd ongeveer 20 jaar oud

* Hij was gekleed in een donkere spijkerbroek en een grijs vest met capuchon.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die de man in de 29e straat Meijhorst hebben gezien of die de man hebben zien fietsen met een flatscreen onder zn arm.
Getuigen kunnen contact opnemen met een overvallenteam van de politie op telefoonnummer 0900 8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000.
(03)

Laatst gewijzigd 14-09-2010 15:41 | © Regio Gelderland-Zuid |