Portaal

Start verkoop Plaats2b in Arnhem

Vrijdag 10 september start de verkoop van stadswoningen in Plaats 2b, aan de Cannenburg-laan in Arnhem Noord. Plaats 2b wordt een woonbuurt met een eigen karakter. In een groen park staan straks 34 stadswoningen, (waarvan 22 koop en 12 huur) met ruime terrassen die overgaan in een groen park.

De woningen bestaan uit twee en halve woonlaag. Ze hebben een grote woonkeuken op de begane grond, een woonkamer en een slaapkamer op de eerste verdieping en een badkamer en slaapkamer op de bovenste etage. Maar het kan ook anders, door bijvoorbeeld te kiezen voor een dakterras of een uitbouw, zodat er ruimte is voor een derde slaapkamer of studeerkamer. De koopsom is aantrekkelijk, vanaf EUR177.000,- tot EUR188.000,- v.o.n.. Dit is inclusief een moderne, ingerichte keuken en badkamer.

De verkoopmanifestatie wordt gehouden in het MFC Presikhaven aan de Laan van Presikhaaf 7, op 10 september. Iedereen is van harte welkom van 17.30 tot 19.00 uur. Tijdens de manifestatie worden de stadswoningen gepresenteerd en zijn de makelaars en projectontwikkelaars aanwezig om te informeren over het project. De 12 huurwoningen worden te zijner tijd verhuur via Entree. Er hebben zich al 240 mensen aangemeld als belangstellende voor een woning in Plaats 2b.

Plaats2b is een initiatief van Giesbers-Arnhem en Portaal. Een ideale en betaalbare plek voor jonge mensen die nú lekker willen wonen en zich niet thuis voelen in een grootschalige nieuwbouwwijk. Plaats 2b ligt in het 't Lange Water aan de rand van de veelzijdige Arnhemse wijk Presikhaaf, op de voormalige locatie van de Pabo. Kijk voor meer informatie op www.plaats2b.nl.

Portaal