Inschrijving Nederlandse Bouwpluim nù geopend

14/09/2010 14:17

stichting Nederlandse Bouwpluim

De inschrijving voor de Nederlandse Bouwpluim 2011 is nù geopend. Inschrijven kan tot 13 oktober. De prijsuitreiking is op 9 februari 2011 tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw.

Aandacht voor samenwerking

De bouw kent veel prijzen, maar die prijzen hebben vaak betrekking op nieuwe materialen of nieuwe technieken. Een prijs die projecten beloont waar de hele samenleving van meeprofiteert, bestond nog niet. Met de Nederlandse Bouwpluim wordt getracht de sector en het publieke domein opmerkzaam te maken op de resultaten die geboekt kunnen worden als opdrachtgever en opdrachtnemer op een open, transparante en coöperatieve manier met elkaar omgaan. Het gaat bij het toekennen van de Nederlandse Bouwpluim om hogere klanttevredenheid, reductie van de ontwikkel- en bouwtijd, en daardoor reductie van de (maatschappelijke) kosten.

Categorieën

Inschrijven voor de Nederlandse Bouwpluim kan in de categorieën GWW en B?. B? is een nieuwe categorie van de Nederlandse Bouwpluim. Naast een prijs voor goede samenwerking bij grote infrastructurele bouwprojecten (GWW), is er nu een Nederlandse Bouwpluim voor voorbeeldige samenwerking in de B? bouw, de bouw van woningen, kantoren en soortgelijke bouwprojecten.

Inschrijven en uitreiking

Inschrijven voor de Nederlandse Bouwpluim 2011 gaat online via www.bouwpluim.nl. De uitreiking van de Nederlandse Bouwpluim is op 9 februari 2011 tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw in Utrecht. Het is een uitmuntende gelegenheid om positieve aandacht voor de Nederlandse bouwsector te genereren.

Let op! Inschrijven voor de Nederlandse Bouwpluim 2011 kan tot 13 oktober.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.bouwpluim.nl