Gemeente Anna Paulowna

Waarnemend burgemeester Anna Paulowna benoemd

(Persbericht van de Provincie Noord-Holland, 14-09-2010) De Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland, de heer J.W. Remkes heeft in overeenstemming met een delegatie bestaande uit alle fractievoorzitters, de griffier en de loco-burgemeester van de gemeente Anna Paulowna besloten de heer A.J. Pennink te benoemen tot waarnemend burgemeester van de gemeente Anna Paulowna.

Â

De huidige burgemeester, de heer H. van den Doel, heeft ziekteverlof aangevraagd omdat hij ernstig ziek is en daardoor niet in de gelegenheid is om de functie van burgemeester van Anna Paulowna uit te oefenen.

Â

De heer A.J. Pennink was van 2002 tot 1 oktober 2008 burgemeester van de gemeente Anna Paulowna. Per 1 oktober 2008 heeft hij het burgemeesterschap van Anna Paulowna beëindigd in verband met het aanvaarden van de functie van Voorzitter van Bestuur Stichting Voortgezet Onderwijs Kennemerland. Thans verricht hij o.a. in opdracht van de gemeente Schagen diverse opdrachten (opstellen van een Integraal Huisvestingsplan, en het opstellen en begeleiden van een herinrichtingsplan van het KlantContactCentrum).

Â

Hij is 53 jaar en lid van D66.

Â

De heer Pennink treedt met ingang 14 september 2010 in functie.

Â