Rechtbank Rotterdam


Voortzetting inhoudelijke behandeling zaak voormalig directeur van het Rotterdamse Havenbedrijf

Op dinsdag 14 september a.s. zal de rechtbank Rotterdam de inhoudelijke behandeling van de zaak tegen de voormalige directeur van het Rotterdamse Havenbedrijf voortzetten. De zitting is gepland om 9.30 uur en wordt gehouden in zaal 35 aan de Posthumalaan 74.

Voorlopige planning zittingsdagen
De voorlopige planning is als volgt:

dinsdag 14 september in zaal 35, Posthumalaan 74 (vervolg inhoudelijke behandeling)
donderdag 16 september in zaal 35, Posthumalaan 74 (requisitoir) dinsdag 21 september in zaal 35, Posthumalaan 74 (pleidooi, repliek en dupliek)

De zittingen beginnen steeds om 9.30 uur.

Accreditatie pers
In de zittingszaal wordt één camera toegelaten. RTV Rijnmond verzorgt de poolregeling. Vertegenwoordigers van radio en televisie kunnen zich voor beeld- en geluidsmateriaal wenden tot RTV Rijnmond (Jelske Geelhoedt of Jacqueline Stokman, tel. 010-7075750).

Audiovisuele media dienen zich voor maandag 13 september 12.00 uur aan te melden bij de persvoorlichting rechtbank Rotterdam. Schrijvende pers wordt verzocht zich eveneens aan te melden, dit om een en ander in goede banen te leiden.

De opening van de behandeling ter zitting door de rechter en het requisitoir kunnen worden opgenomen. Hierna wordt geschorst om de AV/apparatuur te verwijderen. De zitting blijft openbaar en toegankelijk voor de media echter zonder opnameapparatuur.

Voor aanmelding en vragen
Persvoorlichting rechtbank Rotterdam (010) 297 2287/2258.

Bron: Rechtbank Rotterdam Datum actualiteit: 9 september 2010 Naar boven