Gemeente Capelle a/d IJssel

Denk mee over het College Werk Programma

Het College Werk Programma is in concept vastgesteld door het college van B&W. In dit programma staat welke prioriteiten burgemeester en wethouders de komende vier jaar willen stellen. U kunt hierover de komende maand meedenken

Het College Werk Programma is in concept vastgesteld door het college van B&W. In dit programma staat welke prioriteiten burgemeester en wethouders de komende vier jaar willen stellen. U kunt hierover de komende maand meedenken en ons uw mening laten weten door dit reactieformulier in te vullen.

In deze financieel moeilijke tijd wil het college op diverse gebieden toch kwaliteit behouden en op sommige punten zelfs een verbeterslag voor elkaar krijgen. Hierbij moeten wel keuzes gemaakt worden. Tijdens de verkiezingen in maart 2010 bleek al dat Capellenaren kiezen voor een veilige en leefbare stad met een sociaal gevoel. Het college wil van u als Capelse ervaringsdeskundige weten welke onderwerpen hierbinnen belangrijk zijn en welke richting we met Capelle aan den IJssel op moeten.

Om hiervoor zoveel mogelijk ruimte te bieden, is het College Werk Programma op hoofdlijnen opgesteld. Drie speerpunten vormen hiervoor de spil: `Capelle in balans', `Samenleven is samen werken' en `Capelle = veilig'.

bekijk het College Werk Programma. Als u uw mening geeft en het reactieformulier invult, helpt u het college verder en maakt u bovendien kans op een cadeaubon.