Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 31-08-2010

AVRO RADIOPRESENTATOR HANS SCHIFFERS OOK OP TELEVISIE

AVRO radiopresentator Hans Schiffers is de nieuwe stem van de programma's de Centrale Huisartsenpost en de Vakantiedokter. Hij neemt hiermee het stokje over van Pia Dijkstra. Het nieuwe seizoen van de Centrale Huisartsenpost start op woensdag 8 september, de Vakantiedokter start op donderdag 9 september.

De Centrale Huisartsenpost is een verrassende, spannende en soms onthullende serie over de gang van zaken op en rond een centrale huisartsenpost. Het programma volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De Vakantiedokter is een realityprogramma over de belevenissen van vakantievierende Nederlanders in het buitenland, die met spoed een dokter nodig hebben.

Voor meer informatie: huisartsenpost.avro.nl of vakantiedokter.avro.nl. De Centrale Huisartsenpost: vanaf woensdag 8 september om 19.30 uur bij de AVRO op Nederland 1. De Vakantiedokter: vanaf donderdag 9 september om 19.30 uur bij de AVRO op Nederland 1.